Radnički bolji o Valisa u četvrtfinalu Kupa Srbije

Nije bilo ni sportske sreće u četvrtfinalu Kupa Srbije. U Kragujevcu su domaćini i četvrtfinalnoj utakmici Kupa Srbije bili bolji od naše ekipe rezultatom 14:11 ( 1:1, 4:4, 3:3, 6:3 ).

Valis je dobro startovao utakmicu i poveo 1:0, ali su se domaćini brzo trgli i uzvratili. Rezultatska klackalica počela je u trećoj četvrtini kada su domaćini prvi put poveli sa dva gola prednosti (10:8), ali je ta prednost brzo anulirana golovima Kovačevića i Rogača. Domaćin je napravio ponovo prednost od 12:10, Valis smanjio pogotkom Krstića, dok je presudio gol Šulca za 13:11 na nešto više od minuta pre kraja utakmice.

Valis nije uspeo u poslednjem napadu da dođe do pogotka, ali su se domaći igrači potrudili da prednost učine većom u poslednjim sekundama utamice. Golom Stanojevića postavljen je konačan rezultat od 14:11.

Najefikasniji u našim redovima bili su Rogač sa tri gola, Kovačević, Kasum i Obradović sa po dva, dok su se po jednom u strelce upisali Radanović i Krstić. U redovima Radničkog Šulc je bio četvorostruki strelac, dok su po dva gola postigli Andrić, Adeišvili i Ranđić.

Čestitamo našim igračima na prikazanoj igri, domaćinu želimo uspeh u polu-finalu Kupa Srbije.